English

Wilkerson waarschuwt: ’Ramp gaat hele aarde schudden ’

wilkerson-01

De Amerikaanse pinksterpredikant David Wilkerson heeft vandaag (zaterdag) een ‘dringende boodschap’ wereldwijd verspreid. Daarin zegt hij dat een ramp op het punt staat zich te voltrekken over de hele aarde. “Het zal zo beangstigend zijn dat we allemaal zullen staan beven van angst.”

David Wilkerson verwierf wereldwijd bekendheid met zijn werk onder verslaafde jongeren in New York, vanaf eind jaren vijftig. Hij stichtte de organisatie Teen Challenge. Zijn boek daarover, ‘Het kruis in de asfaltjungle’ is wereldwijd een bestseller en beleefde herdruk na herdruk. Het is nog steeds verkrijgbaar.

wilkerson-02

In de jaren ’70 kreeg hij een visioen over de eindtijd dat hij te boek stelde. Het is in 1978 verschenen ‘Het visioen’ ondervond aanvankelijk nogal wat scepsis omdat er zaken in beschreven werden die op dat moment nog volkomen onvoorstelbaar leken. Maar met het verstrijken van de jaren zijn tal van zaken uit ‘Het visioen’ bewaarheid geworden en andere zaken lijken niet langer ‘onmogelijk’.
In 2004 verscheen bij Eli Media een bijgewerkte versie: ‘Het visioen en verder’.

Sindsdien ontpopte Wilkerson zich steeds meer als iemand die op gezette tijden waarschuwt voor naderend onheil. Zijn boek ‘Blaast de bazuin’, dat slechts op beperkte schaal werd verspreid, is daar een treffend voorbeeld van.

Wilkerson is internationaal een veelgevraagd spreker. In 2004 was hij in Nederland op uitnodiging van het Landelijk Platform van de Pinkster- en Volle Evangelie Beweging in Nederland, waar hij sprak op de Leidersconferentie.

wilkerson-03

Vandaag kwam Wilkerson met een ‘dringende boodschap’ die hij wereldwijd heeft verspreid. “Ik word er door de Heilige Geest toe gedrongen een dringende boodschap uit te zenden”, schrijft hij. “Een ramp die de hele aarde zal schudden, staat op het punt zich te volktrekken. Het zal zo beangstigend zijn dat we allemaal zullen staan boven van angst, zelfs de meest godvruchtige mensen onder ons!”
Lees verder…

Bronen
www.weeswaakzaam.nu
www.weeswaakzaam.info

Zoeken