English

Bevroren pijn ontdooid!

€14,95

Aantal:

ISBN 978-90-77412-55-8

Bevroren pijn ontdooid!

Sleutels voor genezing tot in de kern van ons wezen

John Hofman

Velen zijn diep van binnen bevroren. Uiterlijk lijkt er weinig aan de hand. We overleven. Maar diep van binnen zit er pijn, boosheid, leegte, wanhoop en verdriet. Om te overleven zetten we een masker op, trekken we een camouflagepak aan en parkeren we de pijn. We hebben die aanranding, die mishandeling, die opsluiting, die vernederingen van vroeger kunstig weggemoffeld. Soms gaat het om een recent trauma, bijvoorbeeld de schietpartij in Alphen aan de Rijn, soms om trauma’s van vroeger.

Als de bom barst, als we van binnen ontploffen, dan komt de pijn tevoorschijn.. We hebben te lang en te vaak onze pijn verdrongen, en  dan zegt het lichaam STOP. Het gevolg is een burn-out, hartproblemen, depressies, maag- en darmstoornissen, suikerziekte, slaapstoornissen  en andere kwalen.

Dit boek gaat verder dan de meeste boeken over genezing. U ontvangt sleutels die de weg wijzen naar genezing tot in de diepste wortels. Behalve de geest van de mens, zijn verstand, zijn emoties, zijn wil, en zijn lichaam komt ook ons brein aan de orde. Besproken wordt hoe onze gedachten/ gevoelens ons brein kunnen aansturen en ons lichaam – onze gezondheid – positief  kunnen beïnvloeden.

Artsen, psychologen en andere deskundigen schrijven soms makkelijk een mens af. God echter, is in staat elk mens te herscheppen en te veranderen in een stralende leven gevende persoonlijkheid. De auteur heeft zelf intens geleden. Hij wanhoopte zelfs aan zijn leven. Met chirurgische nauwkeurigheid heeft de Heilige Geest de onderste steen naar boven gebracht en hem een nieuw hart (geestelijk -emotioneel en lichamelijk) gegeven! God heeft zijn persoonlijkheid tot in de kern herbouwd. Hij is nu een totaal ander mens waar Gods leven, liefde, licht en vuur overvloedig door heen stroomt.

Dit unieke baanbrekende handboek geeft hoop aan hopelozen en kracht aan hen die nu door trauma’s heengaan of last hebben van de gevolgen van vroegere gebeurtenissen. Een andere benadering van pijn die veelomvattend is en resulteert in totale vernieuwing en verandering.

Wat bij mensen onmogelijk is, is mogelijk bij God!

ISBN 978-90-77412-55-8
Aantal pagina’s: 192
Prijs: € 14,95

Zoeken