English

Ellel Ministries

Ellel Ministries Nederland

Ellel hoofd

Missie en organisatie

Ellel Ministries is een Christelijke organisatie met de visie om mensen te verwelkomen, hen te onderwijzen over het Koninkrijk van God en zij die in nood zijn te genezen.

“Hij ontving hen en sprak tot hen over het Koninkrijk Gods, en die genezing van node hadden, maakte Hij gezond” Lucas 9: 11.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Onze opdracht

Is het vervullen van deze visie in overeenstemming met de Grote Opdracht van Jezus en de roeping van de Kerk om het Koninkrijk van God te verkondigen door het Goede nieuws te prediken, de gebrokenen van hart te genezen en de gevangenen te bevrijden. We zijn, toegewijd aan evangelisatie, genezing, bevrijding, discipelschap en training.

huize baak-2

Ellel ministries Nederland

Maakt deel uit van een internationale organisatie en sinds 20 januari 2006 ook actief in Nederland. Per 14 september 2007 hebben wij Huize Baak gekocht als centrum voor Ellel Ministries Nederland. Maar met onze cursussen en scholen willen wij ook mensen in andere landen van West Europa bereiken.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Het is mogelijk om als kerk, gemeente of groep Huize Baak te huren voor uw activiteiten. Op deze schitterende plek is er ook de mogelijkheid om zowel uw kerkelijk als burgerlijk huwelijk te sluiten. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.ellel.nl of www.ellelministries.org.

Wij hopen u te mogen begroeten op één van onze activiteiten.

Ellel Ministries Nederland.

SAMSUNG DIGIMAX A503

Zoeken