English

Gift geven

Het zal u niet ontgaan zijn dat het boek onder vuur ligt. Er wordt minder gelezen en de boekenmarkt krimpt behoorlijk. Wij als ELIA Media, hebben dar behoorlijk veel last van. Onze verliezen zijn al aanzienlijk.

Om dit werk in stand te houden hebben wij uw hulp nodig, uw onmisbare hulp. Velen in binnen-en buitenland kunnen getuigen van wonderen dei God door de boeken heeft gedaan. In het bijzonder heeft God gewerkt door het boek BEVROREN PIJN ONTDOOID: over verwerking en herstel van trauma’s.

Dit boek is reeds vertaald in veel talen. In India en Birma bijvoorbeeld wordt dagelijks met dit boek gewerkt op evangelisatie-campagnes , Bijbelscholen e.d.

Mensen worden vaak direct genezen, bevrijd en veranderd. Kortom dit boek is een machtig instrument in Gods handen om mensen dichtbij en veraf diepgaand aan te raken door Zijn Geest. In landen zoals Birma en India wordt het boek gratis verspreid en dragen wij bij aan de drukkosten.

Wilt u meewerken aan de beweging van God door onze boeken? Maak dan een gift over ( 100% fiscaal aftrekbaar) aan ELIA Media, Nieuwegein.NL29ABNA0485288613.

Wij danken u bij voorbaat voor uw bijdrage!

John en Grada Hofman

Zoeken